Caută
Close this search box.

#MeToo: Harvey Weinstein a ajuns la o înțelegere de 44 de milioane de dolari cu femeile care îl acuză de agresiune sexuală

Dezonoratul producător Harvey Weinstein și fostul său membru în consiliu au ajuns la o înțelegere provizorie cu unele dintre femeile care îl acuză de agresiune sexuală, relatează presa americană, potrivit BBC.

Avocații au declarat că înțelegerea pentru soluționarea proceselor civile și compensarea presupuselor victime a fost de aproximativ 44 milioane de dolari.

Weinstein neagă hărțuirea sexuală sau abuzul a peste 75 de femei. El va fi judecat la New York în luna iunie cu acuzații penale aduse de două femei, inclusiv viol.

Adam Harris, avocat pentru co-fondatorul studioului Bob Weinstein, a declarat unui judecător că „a fost încheiat un acord economic de principiu”, raportează agenția de știri Associated Press. El a adăugat: „Eu personal sunt foarte optimist”. Echipa lui Weinstein a spus ulterior pentru „Wall Street Journal” că mărimea înțelegerii ar fi de aproximativ 44 milioane de dolari.

Actrița Ashley Judd, una dintre primele femei care au mărturisit agresiunile sexuale ale renumitului producător, a scris că cazul său separat împotriva lui Weinstein este în curs de desfășurare și că intenționează să-l ducă în judecată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri