Caută
Close this search box.

Ministrul Justiției anunță stadiul procedurii de extrădare a lui Radu Mazăre

ana birchall

Ministrul Justiției face luni declarații de la ora 10.00. Ana Birchall va vorbi despre stadiul procedurii de extrădare a lui Radu Mazăre. Az, expiră termenul în care Ministerul Justiţiei poate trimite documentele necesare extrădării lui Mazăre din Madagascar.

Ministrul Interimar al Justiției, Ana Birchall, a anunțat vineri că au început demersurile privind extrădarea lui Radu Mazăre din Madagascar. „Se lucrează în regim de urgență”, a mai afirmat ministrul Justiției.

„Am dispus ca în baza documentelor, să inceapă în regim de urgență procedurile și formularele procedurii de extrădare. Vreau să le mulțumesc colegilor care vor lucra nonstop, avem un dosar cu 600 de pagini care trebuie tradus, în termen de 6 zile”, a declarat Ana Birchall.

Birchall a dat asigurări că se va lucra non-stop la dosarul de 600 de pagini, care necesită traducere autorizată. Ea a amintit că autorităţile din Madagascar l-au reţinut pe Mazăre pentru şase zile, dar au mai rămas două zile pentru trimiterea dosarului. Mai multe informaţii vor fi făcute publice atunci când documentaţia va fi trimisă în Madagascar, a menţionat ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri