Caută
Close this search box.

Ministrul Mediului, anunț esențial privind Programul Rabla

Grațiela Gavrilescu

Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, a anunțat, sâmbătă, că în aproape 12 ore de la lansarea Programului Rabla 2019 pentru electrocansnice a fost deja epuizat bugetul de 40 de milioane de lei, fiind acordate peste 120.000 de vouchere, relatează Mediafax.

„Programul Rabla pentru electrocasnice este un succes. (…) În aproximativ 12 ore, am reușit să închidem această primă parte a proiectului, în sensul că peste 120.000 de vouchere au fost consumate, echivalentul a 40 de milioane. Începând de aseară, timp de 15 zile, românii care s-au înscris în program trebuie să meargă la retailer să-și aleagă produsele și să folosească voucherul astfel încât să poată să beneficieze de eco-bonusurile acordate, între 200 și 400 de lei”, a declarat Grațiela Gavrilescu.

Potrivit ministrului Mediului, acest program va putea fi relansat.

„Când vom încheia cele 15 zile (…) și când rămâne o sumă de reportat, vom redeschide sesiunea și, în funcție un nou buget la rectificare, al Administrației Fondului de Mediu, ne gândim să relansăm ediția printr-o suplimentare de fonduri. Dorința noastră este să lansăm și pentru instituții publice acest program (…) următorul pas să fie, pe urmă, persoanele juridice”, a mai spus Gavrilescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri