Caută
Close this search box.

Miting PSD la Iași: Piața Unirii s-a umplut de oameni

Mitingul PSD de la Iaşi de astăzi, organizat în ciuda avertizărilor din partea Opoziţiei şi a mai multor organizaţii non-guvernamentale, a transformat capitala Moldovei într-un oraş colorat în roșu. Câțiva protestatari au aruncat cu petarde.

Update: Liviu Dragnea a ajuns in Piata Unirii unde a facut si o ”baie de multime”. Alaturi de Liviu Dragnea mai sunt prezenti si Codrin Stefanescu, secretarul general PSD, Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt si Lia Olguta Vasilescu. Aproximativ 25.000 de oameni erau in jurul orei 17 la miting.

Update: Conform ultimilor date, 20.000 de mii de oameni sunt prezenti la miting.

În jurul orei 16.30, în  Piața Unirii sunt prezenti aproximativ 15.000 de participanți la miting, dar continuă să sosească autocare, ceea ce înseamnă că nyumărul susținătorilor PSD va crește.

Piata Unirii este închisa complet. Accesul se face doar prin cele sase puncte stabilite de catre organizatori. Zona este delimitata de garduri de protectie. Momentele artistice vor debuta in cateva minute, scrie BZI.ro.

In jurul orei 15, câțiva protestatri au aruncat cu petarde, dar lucrurile sunt ținute sub control.

Marea absentă de la miting este premierul Viorica Dăncilă.

Paza este asigurata de jandarmii ieseni si de cateva sute de jandarmi de la Brigada Mobila Bacau, dar si de la Constanta.

Sursa foto: bzi.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri