Caută
Close this search box.

Mitingul lui Dragnea de la Galaţi va fi garnisit cu o contramanifestaţie

liviu dragnea

Miting PSD Galați. Mitingul programat de PSD în orașul de pe Dunăre va avea parte de o contramanifestație. ”O să fie ca la Iași”, spun protestatarii.

După nebunia de la Iași și huiduielile primite de liderii PSD prin diverse orașe ale țării, Liviu Dragnea nu se lasă și pregătește un nou miting electoral la Galați, pentru sâmbătă.

Pesediștii speră să mobilizeze la mitingul de la Galați în jur de 30.000 de oameni, deși la Iași, cifra participării a fost sub așteptări. Cum și la Galați sunt nemulțumiți, se așteaptă deja o contramanifestație.

Un protest a fost deja anunțat pe Facebook. ”Groparul țării vine în vizită la groparii orașului. Lingăii locali ai președintelui penal PSD sunt așteptați în fața Casei de Cultură a Sindicatelor sâmbătă de la ora 11.00. Dan Nica vrea să îi mulțumească lui Dragnea că l-a pus pe locurile eligibile la europarlamentare și că va mai încasa încă 1 milion de euro în următorii 5 ani de la PE. Și s-a gândit să pună de o chermeză electorală.

Dacă vor bâlci, bâlci să fie! O să fim și noi acolo. Ar fi chiar păcat să să îi lăsăm singuri. O să ne spunem durerea, o să ne vărsăm năduful, o să strigăm și o să dovedim că Galațiul nu e moșia hoților PSDiști.

Nu incităm la scandal, dar nu putem sta cu mâinile în sân. Hoții nu sunt bineveniți la noi în oraș. O să fie ca la Iași!”, anunță protestatarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri