Caută
Close this search box.

Netflix lansează trailerul noului sezon ”Black Mirror”, cu Miley Cyrus în distribuţie

Netflix a lansat primul trailer pentru noul sezon al serialului „Black Mirror“. Printre actorii din distribuţie se numără Miley Cyrus şi Andrew Scott.

„Black Mirror/Oglinda Neagră“ revine la Netflix cu sezonul cinci, iar premiera va avea loc pe 5 iunie.

Miley Cyrus, în noul serial
Foto: Netflix

Noul capitol va avea trei episoade, iar protagonişti vor fi Miley Cyrus, Andrew Scott („Fleabag“) şi Anthony Mackie („Avengers: Endgame“). Din distribuţie mai fac parte Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace, Damson Idris, Nicole Beharie, Pom Klementieff, Angourie Rice, Madison Davenport şi Ludi Lin, scrie Adevărul.

„Black Mirror/Oglinda Neagră“ este o antologie care pătrunde în nesiguranţa noastră colectivă legată de lumea modernă, în care fiecare episod este o poveste inteligentă, plină de suspans, care explorează teme ale tehno-paranoiei contemporane şi care conduce spre concuzii de cele mai multe ori tulburătoare şi de neuitat.

Fără îndoială, tehnologia a schimbat toate aspectele vieţii noaste; în fiecare casă; pe fiecare birou; în fiecare mână – un ecran cu plasmă; un monitor; un Smartphone – o Oglindă Neagră prin care se reflectă către noi existenţa noastră din secolul XXI. Seria este creată şi scrisă de Charlie Brooker şi produsă de Brooker şi Annabel Jones.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri