Caută
Close this search box.

Noi detalii în cazul accidentului lui Răzvan Ciobanu: în momentul impactului mașina rula cu 126 de kilometri la oră

Expertiza preliminară a mașinii conduse de Răzvan Ciobanu arată că airbag-urile s-au deschis la 126 de kilometri pe oră, aceasta fiind viteza în momentul impactului, scrie Mediafax.
Istoricul înregistrat de computerul de bord arată că bolidul condus de creatorul de modă a circulat și cu 250 de kilometri pe oră.
Surse judiciare au declarat, joi, pentru corespondentul Mediafax, că expertiza preliminară arată ca în momentul în care s-au deschis airbag-urile mașina condusă de creatorul de modă Răzvan Ciobanu circula cu o viteză de 126 de kilometri pe oră. Acest lucru înseamnă că este posibil ca înainte de impact șoferul să fi condus cu o viteză mai mare.
Aceleași surse au precizat că în istoricul înregistrat de computerul de bord se vede că bolidul a circulat și cu 250 de kilometri pe oră. Anchetatorii iau în calcul ca aceasta să fi fost viteza cu care s-a circulat pe autostradă și exclud, momentan, că aceasta ar fi fost viteza din momentele anterioare accidentului.

 

Accidentul în care și-a pierdut viața Răzvan Ciobanu, în vârstă de 43 de ani, a avut loc luni dimineață, la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, pe DJ 226, în județul Constanța. El era singur în mașină și, din cauza vitezei, autoturismul a ieșit de pe carosabil, lovind mai mulți copaci.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Constanța, Andreea Munteanu, în urma cercetărilor s-a stabilit că autoturismul ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanță de aproximativ 700 de metri prin câmp și ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă. Mașina a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști, unde din cauza denivelărilor de pământ s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. Răzvan Ciobanu a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor la baza unui arbust.
Anchetatorii au verificat locul producerii accidentului, dar și interiorul mașinii și toate au relevat că în momentul producerii accidentului Răzvan Ciobanu era singur în autoturism.
Purtătorul de cuvânt al Poliției Constanța a precizat că este exclusă variante unei sinucideri a designerului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri