Caută
Close this search box.

Omul de stânga, din popor, social-democratul Claudiu Manda e mândru de luxul său și ceasurile de sute de milioane

claudiu manda

Senatorul PSD și candidatul la europarlamentare al celui mai populist și social-democrat partid de după 1990, Claudiu Manda, soțul Olguței Vasilescu, este foarte atent la propria imagine și vrea să le creeze celor din Parlamentul European o părere bună, așa încât nu se mai uită la leafa de bugetar când vine vorba de haine dau de accesorii.

Politicianul și-a cumpărat un ceas de lux, iar noua sa achiziție l-a costat nu mai puțin de 33.000 de lei, circa 7.000 de euro sau, dacă vreți, 330 de milioane de lei vechi, așa cum mai spun încă oamenii din popor, acei ”amărâți” care trăiesc din pensii de câteva sute de lei (câteva milioane de lei vechi) și pe care se bazează social-democrații, oamenii de stânga din PSD, aplecați spre nevoile și viața de zi cu zi a maselor largi populare, de la care așteaptă voturi masive de fiecare dată, din 4 în 4 ani.

Bunul său a apărut în declarația de avere și a fost depusă în vederea alegerilor europarlamentare care vor avea loc în mai puțin de o lună.

Evident, în România e un lucru obișnuit, vezi pe la toate colțurile pensionari și oameni de pe stradă care au astfel de ceasuri, poate și mai scumpe, de ce nu, că tot ”duduie” economia de câțiva ani încoace, nu-i așa? (foto Ziarul Puterea)

Un răspuns

  1. Cum dreac a facut prostalăul așa de mulși bani ? I-a perforat in sticluța ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri