Caută
Close this search box.

Orban susţine că PSD pregăteşte fraudarea alegerilor şi lansează un site unde pot fi reclamate orice nereguli la vot

Ludovic Orban

Ludovic Orban susţine că PNL nu a avut nicicând aşa multe semnale negative ca acum privind fraudarea alegerilor şi îi îndeamnă pe români să semnaleze pe site-ul nou lansat orice nereguli privind europarlamentarele sau votul la referendum.

„Nu am avut atâtea semnale negative înaintea nici unui examen electoral, iar teama uriașă a infractorilor de la putere este ca nu cumva referendumul să fie validat și ca nu cumva românii să vină în număr masiv la vot, astfel încât să se asigure că România este o Românie condusă de oameni cinstiți”, a spus liderul PNL după ședința BEX al partidului.

”Suntem într-o stare în care PSD este gata să comită orice fel de abuz, orice fel de amenințare, orice fel de șantaj, pentru a împiedica exprimarea liberă a cetățenilor români la referendum. Amplitudinea abuzurilor și faptelor împotriva legii pe care le pregătesc disperații din PSD este fără precedent”, a spus președintele PNL, precizând că există informații ”de la angajați ai prefecturilor sau ale consiliilor județene, avem informații privitor la mânarea împotriva voinței lor la mitinguri, de la angajați din regii, din spitale, din toate instituțiile publice controlate de PSD”.

Partidul Național Liberal a luat decizia să lanseze un site – www.opreștefrauda.ro – și cere ”fiecărui cetățean care este amenințat, care află informații privitoare la tentativa de boicot sau de fraudare a alegerilor și a referendumului de către PSD-ALDE, să ne transmită informațiile pentru a le putea face publice și pentru a putea să reacționăm în timp util împotriva oricărei tentative de fraudă”.

”Partidul Național Liberal și-a instruit toți militanții, toți delegații la secțiile de votare, toți membrii care sunt implicați pe ultima sută de metri în campania electorală și mai ales în ziua votului să semnaleze imediat orice încălcare a legii.

Vom înarma fiecare membru al Partidului Național Liberal cu toate informațiile necesare pentru a putea sesiza imediat orice fel de încălcare a legii, orice tentativă de fraudă și pentru a sancționa imediat orice încercare din partea puterii de a împiedica prezența la vot a cetățenilor români sau de a-i determina să voteze altfel decât în conformitate cu propria conștiință”, a spus Orban.

Un răspuns

  1. Domnilor de la magnanews.ro – avand in vedere ca am fost blocat pe fb , am gandit sa comentez pe site –
    Este INADMISIBIL sa-si dea cu parerea toti BOLNAVI PSIHICI ( de la putere si din opozitie care si-au VANDUT DEMNITATEA si TARA in acesti 30 de ani ) despre alegerile din 26 mai 2019 , atata timp cat datorita celor care au „INITIAT ” , mai bine spus IMPUS acest REFERENDUM cat si acei MAGISTRATII (OFITERI ) de la AEP si CCR care lau validat odata cu europarlamentare , deoarece se INCALCA FLAGRANT ” Art. 389 Noul Cod Penal Violarea confidenţialităţii votului Infracţiuni contra libertăţii religioase şi respectului datorat persoanelor decedate ”
    Intrebare – Vor fi trasi la RASPUNDERE PENALA cei care au VALIDAT acest referendum odata cu alegerile europarlamentare ?
    Va intreb si intreb toti cei care spun ca nu si-au VANDUT DEMNITATEA – Ati auzit de DOCUMENTUL OFICIAL de INALTA TRADARE a Romaniei ? L-ati citit ? Stiti ce urmeaza ? De ce nu are curajul sa discute absolut nimeni de acest document oficial de INALTA TRADARE a Romaniei ?
    Conform acestui document oficial de INALTA TRADARE ( TRATATUL de ADERAREA Romaniei la UE -de citit pana la capat si sa va puneti intrebare de ce ne impune OCULTA UE asa ceva ? ) , se dovedeste ca ei se cearta in public , dar absolut toti au aceeasi MISIUNE de INALTA TRADARE . Eu lucrez cu marfa clientului ….Animalul asta din poza care e BOLNAV PSIHIC , ne crede prostii pe toti ? Noi nu am uitat : – Ce sa mai votam ? Voi mai stiti alceva , inafara de CIUMA ROSIE , COMUNISTI, etc ? Asta este programul vostru ? Ati uitat cand ati facut alianta cu PSD si ne-ati VANDUT ?Nu va iert și nu uit, #PNL-iștilor portocalii!
    – Ați taiat salariile cu 25%!
    – Ați taiat pensiile cu 15%!
    – Ați taiat ajutorul de somaj cu 15%!
    – Ați taiat ajutorul de handicap!
    – Ați închis spitale și ați trimis medicii în țări străine!
    – Ați blocat posturile si ati dat oameni afara!
    – Ați marit TVA-ul la 24%!
    – Ne-ați împrumutat la FMI !…
    Și ce ati făcut cu banii? Telegondole pe care nimeni nu le folosește! Parcuri in sate, când satenii stau toti in curtile lor! Terenuri de sport in panta! Piscine in sate unde cel mai tanar are 60 de ani!
    Nu va iert si nu va uit! ? Toate asa zisele partide ne-ati TRADAT de 29 de ani ? Oare chiar ne credeti prostii pe toti ? Noi nu am uitat cand ne-ati JEFUIT si ultimul leut ……etc De CRIMINALUL BOC care a LEGALIZAT SCLAVIA in Romania ( actualul cod al muncii ) – ce spuneti ? A inchis spitale sa moara oamenii etc ….Absolut toti ati dovedidit ca v-ati VANDUT DEMNITATEA si TARA in acesti 29 de ani STRAINILOR care acum va sunt stapanii ! Ati auzit de REVOLUTIA VOTULUI fara victeme cum sunt in Franta cu vestele galbene ? Acest mesaj este valabil si pentru toti pupincuristii PDL-isti actuali PNL-isti E bine de stiut !
    Prin simpla prezentare la vot,validati alegerile. Aceasta prezentare la vot ,este confirmata de CNP-ul dvs si semnatura dvs pe lista electorala ce justifica prezenta la vot. Nu conteaza ca ati anulat votul sau ca ati votat cu nu stiu cine. Doar atat ii trebuie sistemului,ca sa isi faca treaba mai departe. Ba chiar va mai si lipeste o chestie pe spatele cartii de identitate,ca sa fie siguri ca ati fost prezenti,deci ati validat alegerile. Restul e treaba sistemului. Alegerile sunt praf in ochii cetatenilor,praf in ochii poporului.
    Votand, legitimati puterea de face ce doreste in Romania…
    Ce a facut puterea politica in ultimii 29 de ani pentru romani ?
    Orice vot devine PROCENT pe banii a celor care de 29 de ani ne-au TRADAT si ne vor TRADA .
    etc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri