Scandal uriaș la vârful PSD, după ce s-a decis mitingul de la București. Ce spune un lider local: „Să aducă oameni Codrin Ștefănescu, de la mă-sa!”.

Au fost telefoane încinse, vorbe grele și amenințări în ultimele două zile la vârful PSD, spun surse din teritoriu. Liderii locali din mai multe județe din zona care ar fi putut aduce oameni la București, la mitingul propus de Codrin Ștefănescu și acceptat de Liviu Dragnea, s-au opus acestui plan.

Decizia ar fi fost luată după mai multe ezitări. Cel care ar fi insistat pentru organizarea mitingului ar fi fost secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu.

Se pare că cei mai vehemenți au fost cei de la Argeș, Oltul și Vrancea. De altfel, Marian Oprișan a refuzat să participe și la Galați. Iar Oltul a refuzat din start să ducă oameni chiar și la mitingul de la Craiova, din județul vecin.

De departe, cel mai înjurat a fost Codrin Ștefănescu. „Să aducă oameni Codrin Ștefănescu oameni de la mă-sa de-acasă”, a declarat un lider local pentru Comisarul.ro.

Mitingul de la București va fi organizat miercurea viitoare. Codrin Ștefănescu a anunțat public o prezență de 120.000. În realitate, se mizează pe o prezență de cel mult 50.000 – 60.000 de oameni, din care se speră ca 15.000 să fie aduși de la Dolj și 10.000 de la Dâmbovița.

La Romexpo, acolo unde a cerut PSD aprobare pentru miting, nu încap mai mult de 40.000 – 50.000 de persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here