Caută
Close this search box.

PNL l-ar putea înlocui luni pe Cristian Buşoi cu Rareş Bogdan, la filiala Bucureşti

Rareş bogdan

Liberalii se întrunesc luni, în Biroului Politic Naţional. Surse din partid au declarat că la şedinţă există posibilitatea de a se discuta despre înlocuirea lui Cristian Buşoi cu Rareş Bogdan, la filiala PNL Bucureşti.

„În partid se vorbeşte tot mai intens ca Rareş Bogdan să devină preşedinte al filialei Bucureşti. Luni, PNL va avea şi Biroul Politic Naţional”, au declarat surse.

Sursele citate au precizat că Rareş Bogdan este susţinut de către deputatul PNL de la Alba Iulia Florin Roman, care la ultima şedinţă a Biroului Executiv a insistat cu propunerea de candidatură a lui Rareş Bogdan la filiala Bucureşti.

De altfel, preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat că va analiza activitatea filialelor. Liderii PNL Bucureşti susţin că Florin Roman ar fi devenit „biciul lui Ludovic Orban”.

Florin Roman a criticat de-a lungul timpului activitatea lui Cristian Buşoi la filiala PNL Bucureşti. În luna martie, Cristian Buşoi reproşa în şedinţa Biroului Executiv că Florin Roman a avut „intervenţii obraznice“ care vizau activitatea organizaţiei PNL Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri