Caută
Close this search box.

Poliția belgiană a împușcat mortal un român

Un spărgător roman în vârstă de 51 de ani a fost împușcat în Belgia, la Ghent, după ce a fost prins în flagrant de polițiști.

Polițiștii au relatat că bărbatul de 51 de ani a spart mai multe camionete de marfă aflate într-o parcare din Ghent. În mod ciudat, spărgătorul nu a furat nimic, ci doar a răscolit una dintre mașini și a deschis torpedoul, iar celei de a doua mașini a apucat doar să-I spargă geamul, potrivit hbvl.be.

Oamenii din zonă, alertați de zgomot, au anunțat poliția. Un martor ocular a descris scena atacului, spunând că în urma telefonului au sosit la fața locului doi polițiști, un bărbat și o femeie. Când s-a văzut surprins în flagrant, spărgătorul i-a atacat cu ranga, dar oamenii legii au reușit să se ferească.

Primele focuri de armă a fost trase când spărgătorul român i-a atacat cu o rangă pe oamenii legii. Ulterior, românul a fugit spre mașina sa, un BMW X3, și încercat să dispară, cu mașinile de poliție pe urma sa.

Polițiștii belgieni au continuat să tragă asupra mașinii, astfel că spărgătorul s-a oprit cu mașina într-un copac. Când a văzut că nu mai poate merge cu mașina, infractorul a încercat să fugă pe jos, intrând într-o grădină.

A urmat o altă serie de focuri de armă, care l-au doborât pe hoțul român.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri