Caută
Close this search box.

Ponta: Dacă PSD scoate peste 30%, vom avea un Vadim Tudor cu structurile PSD şi cu banii de la buget

victor ponta

Victor Ponta a declarat că dacă PSD va obține sub 30% la alegerile europarlamentare, Viorica Dăncilă ”îl va executa” pe Liviu Dragnea.

”Oricât de obedient ai fi, începi să cunoşti oameni, începi să afli lucruri. Ai acces. Începi să-ţi dai seama când cineva îşi bate joc de tine. Dragnea nu semnează nimic, Vâlcov nu semneză nimic. Doamna Dăncilă a fost la Washington unde i s-a spus că OUG 114 e făcută pentru ruşi, ca să nu facă americanii investiţii. La Bruxelles i s-a spus că OUG pe Justiţie sunt pentru Dragnea. Nu ştiu dacă are curajul şi puterea să se lupte pentru independenţă. Dacă PSD obţine un rezultat bun, peste 30% o va executa Dragnea pe Dăncilă. Dacă ia sub 30% îl va executa Dăncilă pe Dragnea”, a declarat Victor Ponta, pentru Adevărul.

În schimb, a continuat liderul PRO România, dacă PSD va obține la europarlamentare peste 30%, va prezenta asta ca pe o ”mare victorie împotriva statului paralel” și-și va accentua discursul antieuropean: ”Vom avea un Vadim Tudor cu structurile PSD şi cu banii de la buget”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri