Caută
Close this search box.

Ponta susține că nu negociază cu PSD funcția de președinte al Camerei Deputaților și că nu susține nici candidatul PNL

Victor Ponta, liderul Pro România, susține marți că nu negociază cu PSD funcția de președinte al Camerei Deputaților și că nu susține nici candidatul PNL.

”Noi cei de la Pro România am primit și noi un mesaj clar duminică de la alegători și nu dorim să-l încălcăm. Nici nu ne întoarcem în PSD, nici nu votăm candidatul PSD la Camera Deputaților sau alte proiecte ale lor, dar nici nu vom vota un candidat PNL la Camera Deputaților. Noi mergem pe drumul nostru și nu ne abatem de la el”, a spus Ponta marți pentru G4media.ro.

Cu o seară înainte, Victor Ponta s-a declarat public interesat de șefa Camerei Deputaților pentru partidul său.

„Postul este vacant. Nimeni nu mai are majoritate, PSD nu mai are majoritate. Președinte poate fi de la orice partid. Noi avem 21 de deputați, dar asta nu înseamnă că nu ne dorim (n.r. ca Pro România să dea președintele Camerei Deputaților). Am discutat cu toată lumea. Eu sunt la al patrulea mandat de deputat și nu e cineva cu care să nu mă cunosc. Noul președinte trebuie să aducă o stare de normalitate. O să avem un candidat de la PRO România. Nu am discutat cu colegii mei dacă voi candida eu. O să discutăm miercuri. Dacă mi se va propune să candidez la șefia Camerei, o să mă gândesc, discut cu colegii mei și o să văd”, a declarat Victor Ponta, luni seară, la România TV, citat de stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri