Caută
Close this search box.

Preşedintele Klaus Iohannis va respinge numirea lui Titus Corlăţean

titus corlăţean

Președintele Klaus Iohannis nu îl va accepta în funcția de vicepremier pe Titus Corlățean, propus de premierul Viorica Dăncilă la pachet cu alți trei miniștri.

Președintele Iohannis îl va respinge pe Corlățean, fost ministru de Externe, din cauza modului în care a gestionat votul din diaspora la turul 1 al alegerilor prezidențiale din 2014, când la secțiile de vot din străinătate s-au înregistrat cozi uriașe, similare cu cele de la alegerile europarlamentare.

Reamintim că DNA a deschis la acel moment un dosar penal, dar Senatul a respins cererea de încuviințare a urmăririi penale pe numele fostului ministru.

Premierul Viorica Dăncilă i- a transmis miercuri președintelui Iohannis, ropunerile de numire a noilor miniștri, potrivit unui comunicat de presă al executivului.

Pentru portofoliul de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României a fost propus Titus Corlățean, diplomat de carieră, pentru Ministerul Justiției, Ana Birchall, pentru Ministerul Fondurilor Europene a fost propusă Roxana Mânzatu, iar pentru Ministerul pentru Românii de Pretutindeni a fost nominalizată Natalia Intotero.

Un răspuns

  1. NORMAL !!! .. LOGIC!!! păi dl.Corlăţean are frică de Dumnezeu şi el nu acceptă homosexualii cum îi accepta dl Johannis, deşi ţine în mână BIBLIA !
    Marea întrebare este ce căută dl Corlăţeanu în politică .. căci oricum ca politician faci casa bună cu PĂCATUL …. iar unul din aceste păcate este SALARIUL nesimţit pe care îl încasezi ca politician .. fiind conştient că tu personal nu poţi ţine o linie corectă, atâta timp cât deciziile vin dela UE şi SUA .. şi trebuie respectate ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri