Caută
Close this search box.

Premierul a confirmat: Anca Alexandrescu, consilierul impus de Dragnea, pleacă de la Palatul Victoria

anca alexandrescu

Viorica Dăncilă, premierul României, a confirmat informația referitoare la Anca Alexandrescu, consilierul de imagine impus de Liviu Dragnea, care va părăsi Palatul Victoria, scrie HotNews.ro.

Premierul nu a dat amănunte concrete despre motivele deciziei, susținând că nu e în conflict cu Dragnea, iar în campanie electorală „trebuie să intensificăm comunicarea” de la partid.

Anca Alexandrescu a fost numită, în februarie 2018, de premierul Viorica Dancila în postul de consilier onorific, post neremunerat, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial. Era al doilea om de încredere plasat de Liviu Dragnea lângă Dăncilă, după Darius Vâlcov.

Anca Alexandrescu este fosta soție a lui Dan Andronic, patronul cotidianului Evenimentul zilei, și fiica jurnalistului Horia Alexandrescu. Ea este o obişnuită a guvernărilor PSD. A mai coordonat comunicarea şi pentru foştii premieri Adrian Năstase şi Victor Ponta, dar s-a ocupat şi de imaginea fostului primar general al Capitalei, Sorin Oprescu.

În timpul guvernării Ponta, firma noului consilier onorific al premierului Dăncilă s-a ocupat de imaginea ministrului Dezvoltării de atunci, Liviu Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri