Premierul Viorica Dăncilă a declarat sâmbătă, la Târgu-Jiu, că societatea în care trăim este una dezbinată, în care ura a luat locul solidarităţii, punctând că „numai oamenii slabi jignesc”.

Premierul Viorica Dăncilă, alături de ministrul Economiei, Niculae Bădălău, dar şi mai mulţi parlamentari şi secretari de stat, s-au întâlnit sâmbătă, la Târgu-Jiu, cu membrii şi simpatizanţii PSD, la eveniment participând câteva sute de persoane.

Am venit să vorbesc despre unitate pentru că, în aceste momente, cred că unitatea este cel mai important lucru. Suntem într-o societate dezbinată, în care ura a luat locul solidarităţii, în care cuvintele urâte, violenţa verbală a luat locul cuvintelor bune sau al proiectelor.

Vedem cum fiecare ţipă mai tare şi încearcă să jignească mai tare. Nu asta ne dorim noi, românii adevăraţi din orice colţ al acestei ţări, ne dorim o bătălie pe proiecte, o bătălie pentru viitorul României şi al românilor. Cei care acum ţipă atât de tare sunt cei care nu au proiecte pentru români, sunt oameni slabi, pentru că numai oamenii slabi jignesc şi folosesc asemenea cuvinte. Să vorbim despre unitate şi să vorbim despre respect„, a precizat primul-ministru, citată de Agerpres.

232 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 4 =