Caută
Close this search box.

Prima reacție a Noricăi Nicolai după prăbușirea ALDE: Viața politică nu se termină cu o funcție

norica nicolai

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai, marți, pe pagina sa de Facebook, a postat o primă reacție după prăbușirea ALDE la alegerile europarlamentare ce au avut loc duminică.

Amintim că ALDE nu a trecut pragul, motiv pentru care nu va trimite la Bruxelles niciun candidat înscris pe listele partidului.

Redăm întegral mesajul Noricăi Nicolai:

„Am crezut și voi crede mereu că cea mai bună armă a democrației este votul. De această dată, votul nu a fost în favoarea mea și a partidului meu, dar cred că voința cetățenilor trebuie respectată.

Mulțumesc tuturor celor care au înțeles și crezut în mesajul nostru, dându-ne votul lor. Apreciez entuziasmul și munca colegilor și simpatizanților ALDE, a echipei din spatele meu, unii mai tineri, alții mai puțini tineri. Toți au făcut o muncă excepțională.

Viața politică nu se termină cu o funcție și voi continua să fiu o prezență activă în spațiul public, să îmi susțin părerile și să apăr valorile liberale. Îmi doresc ca și noii europarlamentari români, indiferent de grupul politic la care se vor afilia, să se bată cum m-am bătut eu pentru România. Să facă echipă pentru țara noastră. Avem acasă oameni care merită asta.

În ceea ce privește bucuriile excesive ale unora și altora în legătură cu eșecul unor oameni politici în urma acestor alegeri, tot ce le doresc, în mod sincer, este ca trăirile lor să aibă mai multă legătură cu proiectele personale, cu familia și cu căminul lor decât cu rezultatul unor alegeri. Asta dacă dorim să evoluăm în această societate și să construim această țară pe ceva solid. Pe ură nu a construit nimeni nimic, niciodată”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri