Caută
Close this search box.

Primele poze cu baby Sussex: Harry și Meghan au prezentat lumii pe cel mai mic membru al familiei regale

Ducele și ducesa din Sussex au împărtășit primele imagini ale fiului lor nou-născut, informează BBC.

Prezentând copilul, care a fost înfășurat într-un șal alb, Meghan a spus: „Are cel mai dulce temperament, e foarte calm. El a fost visul”. În timp ce ambii râdeau, prințul Harry spuse: „Nu știu de cine are asta”. Cuplul a confirmat că regina își va cunoaște cel de-al optulea și cel mai mic dintre strănepoți mai târziu.

Vorbind despre primele lor zile ca părinți, Meghan a spus: „Este magic, este foarte uimitor. Am doi cei mai buni băieți din lume, așa ca sunt foarte fericită”. Ducele a adăugat: „Este minunat. A fi părinte este uimitor. Au trecut doar două zile și jumătate, trei zile, dar suntem încântați să avem propriul nostru pachet de bucurie”. Întrebat cu cine copilul seamănă mai mult, Harry a spus: „Toată lumea spune că bebelușii se schimbă atât de mult timp de două săptămâni. În principiu, monitorizăm modul în care procesul de schimbare se întâmplă cu adevărat în această lună, dar aspectul lui se schimbă în fiecare zi, așa că cine știe”.

Copilul, care este al șaptelea în linia succesiunii la cu tron, s-a născut luni la ora 05:26 BST, iar Harry a spus după naștere că el și Meghan erau „absolut încântați”. Bebelușul nu va deveni în mod automat un prinț – deși ar putea obține acel titlu dacă regina va interveni. Harry și Meghan ar putea să-i dorească să moștenească unul dintre titlurile lui Harry, cum ar fi Earl of Dumbarton, sau ar putea respinge orice titlu regal. Copilul a cântărit 3,2 kg făcându-l mai ușor decât fiecare dintre verișorii săi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri