Caută
Close this search box.

Radu Mazăre a fost scuturat de bani în puşcărie, în Madagascar

radu mazăre

Răducu Mazăre (25 de ani), fiul lui Radu Mazăre, a povestit la Antena 3 ce a pățit tatăl său în cele de patru zile de arest din Madagascar.

Conform celor spuse de Mazăre Jr, care l-a vizitat pe tatăl său la închisoarea din statul african, acesta este unul dintre cele mai proaste locuri de detenție din lume. Condițiile de cazare sunt mizerabile, cu câte 70 de deținuți într-o încăpere.

Gardienii sunt puțini, de aceea controlul îl dețin unii pușcăriași mai influenți. Aceștia îi „vămuiesc” atât pe ceilalți deținuți, cât și pe vizitatori, la orice intrare pe o poartă sau pe o ușă, dintr-o curte în alta, dintr-o încăpere în alta.

Radu Mazăre era singurul european printre sute de de deținuți africani, de aceea toți îl „ușurau” de bani, la tot pasul. Cum îl vedeau, îl strigau: „Waza! Waza!” („Străine! Străine!”). Și îi cereau bani, iar el știa că nu e bine să-i refuze…

Timp de patru zile, fostul primar a fost nevoit să scoată bani din buzunar de zeci de ori. „Nu erau sume mari, dar oricum, nu era plăcut”, a spus fiul lui Radu Mazăre.

Cum le așază viața! După ani de domnie absolută, în care cerea comisioane enorme, de până la 50% din valoarea afacerii, șpăgi de milioane de euro la o strigare, Radu Mazăre a fost dijmuit, la rândul său, de alții. Neplăcută situație: el era învățat să ia, nu să dea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri