Caută
Close this search box.

Răzvan Ciobanu a încercat să se sinucidă

Designerul Răzvan Ciobanu a murit într-un cumplit accident de mașină, chiar a doua zi de Paști, dar prietenii susțin că în 2018 ar fi încercat să se sinucidă.

Răzvan Ciobanu a sfârșit într-un mod tragic, a doua zi de Paște, după ce a petrecut la mare. Creatorul de modă a pierdut controlul volanului și s-a izbit de câțiva copaci, având o viteză foarte mare. Momentan, moartea lui se consideră suspectă, autoritățile încearcă să afle ce s-a întâmplat de fapt.

La câteva zile după ce a fost înmormântat, apropiații lui scot la iveală detalii șocante, care spun că în urmă cu un an Răzvan făcea tot posibilul să își pună capăt zilelor. ”Nu mai era el, părea pe altă lume și nici nu mai încerca să se schimbe”, au dezvăluit surse din preajma lui pentru Wowbiz.ro.

Aceeași prieteni susțin și faptul că Răzvan Ciobanu nu mai dorea să trăiască, și nu de acum, ci încă din vara lui 2018: „Puțini știu că designerul a încercat să termine socotelile cu viața anul trecut. Ne spunea că el nu mai poate supraviețui așa, cu datorii și fără dragoste. ”Într-o zi am să fac ceva și am să plec definitiv de pe lumea asta”, erau cuvintele lui. Se despărțise de iubit și nu mai avea nici bani deloc. Trăia de pe o zi pe alta. Poate acum, va fi mai împăcat cu el, de acolo, de Sus”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri