Caută
Close this search box.

Răzvan Cuc, nervos: Ecologiștii să se ducă în altă țară!

„Ecologiştii să se mai ducă şi în altă ţară, să protejeze mediul şi în altă ţară, că noi îl protejăm”, este declarația politică de vineri, făcută de Razvan Cuc.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat vineri, la Mediaş, că a lansat un proiect de OUG pentru scurtarea la trei luni a perioadei de obţinere a acordului de mediu, care ajunge acum până la un an, un an şi jumătate, proiecte importante de infrastructură fiind blocate de activiştii pentru protecţia mediului, potrivit Agerpres. „Ecologiştii să se mai ducă şi în altă ţară, să protejeze mediul şi în altă ţară, că noi îl protejăm”, a spus acesta.

În momentul în care am vrut să modific legislaţia pe mediu – deşi nu este apanajul meu, pot să introduc modificări pe legislaţie care sunt strict pe infrastructură rutieră – în momentul în care am lansat proiectul în transparenţă, automat cinci ONG-uri au bubuit că ministrul Cuc distruge mediul. Replica lor mi-a demonstrat că proiectul de OUG este unul viabil, pentru că nu am venit să modific nimic care avea un impact asupra mediului, ci să grăbesc perioada de obţinere a acordului de mediu, care câteodată în România durează un an, un an şi jumătate, să îl reducem la trei luni, cum spune Directiva Europeană. Ecologiştii să se mai ducă şi în altă ţară, să protejeze mediul şi în altă ţară, că noi îl protejăm. (…) Vă dădeam exemplul podului de peste Prut, unde exact unde cade pila podului, şi nu cade în apă, ci cade pe uscat, dar vibraţiile care sunt produse de maşinile care traversează acest pod deranjează punctul de liniştire şi de înmulţire a nu ştiu ce specie de peşte„, a afirmat ministrul Cuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri