Caută
Close this search box.

Rovana Plumb susţine că salariile din România sunt mai mari decât cele din Germania

rovana plumb

Prima pe listă la alegerile europarlamentare din parte PSD, Rovana Plumb, susține faptul că muncitorii români aleg să rămână să lucreze în România și să nu mai plece în străinătate întrucât, „prin Programul de Guvernare creat de președintele Liviu Dragnea, am reușit să majorăm salariul minim și să avem și creștere economică record”.

„Muncitorii românii nu vor să mai fie exploatați în Uniunea Europeană. Vor să li se respecte drepturile. Vor plată egală pentru muncă egală. Prin Programul de Guvernare creat de președintele Liviu Dragnea, am reușit să majorăm salariul minim și să avem și creștere economică record. Iar rezultatele acestor măsuri încep să se vadă!

Tot mai mulți români aleg să rămână să lucreze în țara lor, să nu mai plece să lucreze sezonier în alte țări. Uitați exemplul Germaniei, unde fermierii se plâng că muncitorii români nu mai vor să lucreze sezonier la ei. Știți de ce? Pentru că astăzi există mai multe locuri de muncă în România.

Azi, există salarii mai mari în România. Azi, muncitorii au drepturi în România și sunt tratați cu demnitate! Azi, economia României funcționează! Dar vedem cum PNL luptă zi de zi să blocheze aceste măsuri bune pentru România, să scadă salariul minim! Nu vom accepta aceste lucruri. Suntem singurii care ne batem pentru ca România să fie demnă în Europa!”, a declarat Rovana Plumb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri