Caută
Close this search box.

Sâmbătă, încă un miting electoral PSD, de data aceasta la Târgovişte

liviu dragnea

PSD anunţă că sâmbătă, 18 mai, va organiza un un nou mare miting electoral. De această dată, autobuzele cu pesedisti vor fi trimise la Târgovişte, în Dâmboviţa. PSD intenţionează să aducă cel puţin 30.000 de oameni.

Deşi s-a confruntat cu proteste masive, Liviu Dragnea continuă să organizeze mitinguri electorale, în care insistă să aducă mii de oameni cu autobuzele. La Târgovişte, PSD intenţionează să îi livreze lui Dragnea peste 30.000 de aplaudaci. La mitingurile anterioare, de la Iaşi şi Galaţi, liderii PSD au fost nevoiţi să plece în fugă, huiduiţi de mii de protestatari.

Liviu Dragnea i-a catalogat pe protestatarii de la Iaşi şi Galaţi drept „hoarde”, susţinând că acestea sunt trimise împotriva membrilor PSD de către Klaus Iohannis. „Nimeni n-ar avea curaj să facă aşa ceva, sunt infracţiuni după infracţiuni. Ştiu că sunt protejaţi total”, a declarat şeful PSD la România TV, duminică seară.

Dragnea a susţinut că pesedistii care au venit la Iaşi au fost ţinuţi cu greu în autocare. pentru că doreau să iasă şi să riposteze împotriva protestatarilor.

„La Iaşi eram 25.000, unii spun 30.000, pe stradă o sută, două sute. Ce ar fi însemnat ca eu sau altcineva iresponsabil de la partid de pe scenă ‘hai să mergem să discutăm cu oamenii aceia’. Noi dacă am fi făcut aşa ceva la mitingul lui Iohannis ne băgau pe toţi în dube. Acolo erau foarte multe jointuri. (…) Am rămas şocat cum nişte tineri cu ochii injectaţi au luat un om bătrân l-au pus pe jos şi au început să dea cu picioarele în burtă. Deci ce ne oferă Ioahnnis şi PNL? Ei vor să insufle teroare, doar doar cetăţenii nu mai vin la vot. Dar ceea ce fac acum şi în continuare fac ca tot mai mulţi să vină la vot”, a mai spus Dragnea.

Îmi spuneau seara colegi din Iaşi, majoritatea oamenilor, membri PSD care au vrut să iasă din autocare. Nu mai puteau să reziste. V-aţi uitat? Aia e politică? Prea multă înverşunare. Oameni injectaţi. Aia nu e politică. Asta vor Iohannis, PNL, USR. Ei aşa vor. . . Vor să-i sperie pe membrii noştri să nu mai vină la vot. Anunţ că mulţi oameni vor vota PSD-ul”, a declarat Dragnea.

Şeful PSD a spus apoi ca Iohannis se află în spatele protestatarilor.

„Membrii PSD nu vor da această ţară pe mâna unor bătăuşi. Ce pot face aceşti oameni? Iohannis este în vârful piramidei. Numai cu protecţia lui Iohannis asemenea hoarde pot circula liber în ţară. Numai Iohannis poate să dea protecţie, cu SPP, cu Procuratură. Nimeni n-ar avea curaj să facă aşa ceva, sunt infracţiuni după infracţiuni. Ştiu că sunt protejaţi total. Instituţiile statului au cizma lui Iohannis pe gâtul lor.

Iohannis controlează judecători, procurori şi insitutii cheie ale statului. Este mai rău decât era Băsescu.

Am foarte mulţi colegi în partid care ne spun că îi întâmpinăm pe ceilalţi, cu ‘dragoste’. Suntem mult mai mulţi. Am spus că nu. Sper că colegii mei să reziste, pentru că ăştia tot incită. Ştiu că este foarte tentant să răspunzi de două ori mai mult când eşti înjurat sau să dai cu piatra când se dă cu piatra în tine”, a declarat Dragnea la România TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri