Caută
Close this search box.

Simona Halep a început ”maratorul” de la Madrid

UPDATE. În continuare, în turul secund, SIMONA HALEP o va întâlni pe Johanna Konta (Marea Britanie, 47 WTA). Britanica a învins-o pe Alison Riske (SUA/49 WTA) în această seară, scor 6-4, 6-1.

Simona Halep (loc 3 WTA) – Margarita Gasparyan s-a jucat în cadrul primului tur al puternicului turneu WTA Mutua Open Madrid. Este cel mai tare turneu pe zgură înainte de Grand-Slamul sezonului pe pământ roşu de la Roland Garros. Românca poate reveni pe primul loc WTA dacă va câştiga turneul şi Osaka nu ajunge în semifinale.

Simona Halep (3 WTA) a câștigat fără probleme meciul din primul tur din cadrul turneului de la Madrid. A trecut în două seturi de Margarita Gasparyan (Rusia; 65 WTA), scor 6-0; 6-4.

Halep a început tare încă din primul set și nu i-a lăsat adversarei prea multe șanse. Gasparyan a cedat la 0 o manșă în care nu a reușit să ia mai mult 8 de puncte din 33. În actul secund, rusoaica a jucat mai bine și și-a trecut în cont 4 game-uri, dar insuficiente pentru a o pune în dificultate pe Simona Halep. Sportiva noastră va juca în turul 2 împotriva învingătoarei dintre Alison Riske (SUA; 49 WTA) – Johanna Konta (Marea Britanie; 47 WTA).

2 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri