Caută
Close this search box.

Simona Halep le dă veşti bune fanilor, la sosirea în ţară

Simona Halep s-a întors în ţară, după ieşirea prematură de la Roma, acolo unde a fost eliminată de Marketa Vondrousova.

Campioana noastră a acuzat o accidentare, dar din fericire nu e nimic serios.

Constănţeanca le-a dat o veste mare jurnaliştilor prezenţi pe aeroportul Otopeni, la întoarcerea în ţară. Se simte bine şi va fi la potenţial maxim la Roland Garros.

„Sunt ok, nu am nici o problemă gravă la picior. A fost puţin contractat, din cauza oboselii”, a spus Simona Halep, care abia aşteaptă să se recupereze total înainte de turneul de la Paris, acolo unde a disputat trei finale (una câştigată):

„Săptămânal sunt motivată. Acum sunt puţin obosită, dar am timp să mă recuperez şi abia aştept să merg la Paris. Chiar mă bucur că pot să petrec câteva zile libere acasă. Întotdeauna vin acasă să îmi reîncarc bateriile şi de această dată sunt mai multe zile, ceea ce este un lucru bun”.

Specialiştii o văd principala favorită la Roland Garros. Nu doar din prisma faptului că e campioana în exerciţiu, dar şi a constanţei deosebite de pe zgură.

„Nu pot anticipa nimic. Fiecare meci e diferit, fiecare zi e diferită. Voi merge cu încredere şi să vedem ce va fi. Din partea mea sunt aşteptări normale, o să încerc să gestionez lucrurile cât se poate de bine şi să fac un rezultat bun, aşa cum îmi doresc. Nu am spus că sunt favorită niciodată.

Toate jucătoarele practică un tenis foarte bun. Nivelul de Top 10 e foarte ridicat, toată lumea poate câştiga un turneu. Sunt bine, mă simt bine şi am jucat bine la Madrid. Acum, să vedem”, a concluzionat Simona, citată de Digisport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri