Caută
Close this search box.

Ştefan Bănică Jr. vorbeşte despre cea mai proastă guvernare pe care a avut-o România în ultima sută de ani

Ştefan Bănică jr îi îndeamnă pe români să meargă la vot pe 26 mai. „Aceasta este cea mai proastă guvernare pe care a avut-o România în ultima sută de ani”, spune Bănică.

„Oamenii trebuie să înţeleagă că trebuie să voteze. Dacă nu votează nu se va schimba nimic. Eu am spus lucrurile astea de ani de zile, mascat sau nemascat prin cântecele mele”, a declarat Bănica într-un interviu pentru Pagina de Media.

„Unde vreţi să vă creşteţi copiii? Ce vreţi să înveţe? Noi avem o responsabilitate. Trebuie să-l înveţi că poate alege. Aceasta e responsabilitatea noastră. Trebuie să vă gândiţi la ce nu vă place, la ce detestaţi cel mai tare.

Te-ai dus şi ţi-ai făcut datoria. E ca şi cum ţi-ai aduna hârtia ta de pe jos, măcar ai conştiinţa curată că tu te-ai comportat civilizat. Du-te şi votează!

Aceasta este cea mai proastă guvernare pe care a avut-o România în ultima sută de ani. Am mai spus asta şi într-un concert şi m-a citat toată lumea. Am spus-o pentru că am simţit şi e valabil şi acum”, a mai spus Bănică.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri