Caută
Close this search box.

Toţi oamenii lui Dragnea şi-ar putea pierde mâine funcţiile la CEx-ul PSD

viorica dăncilă

Viorica Dăncilă și președinții de filiale s-au întâlnit la sediul PSD pentru a prelua puterea în partid, după ce, duminică seara, se ceruse deja demisia președintelui. Toate acestea s-ar fi petrecut foarte rapid, în timp ce Dragnea era în drum spre puşcărie, susţine Digi24.

Aceasta este scrisoarea prin care Marian Oprişan cere demisia lui Liviu Dragnea

Potrivit aceloraşi surse, Liviu Dragnea ar fi pregătit instalarea Liei Olguța Vasilescu în fruntea partidului, secondată de oamenii săi, Codrin Ștefănescu, Cătălin Rădulescu, Mircea Drăghici, astfel încât partidul să fie controlat în continuare de ei.

Dragnea îşi face testamentul politic: Favoriţii pentru prezidenţiale, Gabi Firea şi Tăriceanu

Sursele citate susțin, totodată, că toți oamenii lui Dragnea vor fi schimbați din funcții, maine, la ședința CEX, unde Viorica Dăncilă va numi un nou secretar general în locul lui Codrin Ștefănescu și un nou trezorier în locul lui Mircea Drăghici, el însuși urmărit penal pentru nereguli cu banii partidului.

Gabi Firea refuză să preia preşedinţia PSD sau să candideze la prezidenţiale: Am fost sac de box

Mâine va fi stabilit și un interimar pentru președinția Camerei Deputaților, rămasă acum fără șef, după care partidul va desemna și un nou candidat pentru acest post, pe care însă nu mai are multe șanse să îl obțină la un vot în fața Opoziției.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri