Caută
Close this search box.

Turcan, în Camera Deputaților: În această instituţie s-au tranzacţionat voturi, s-au făcut presiuni, şantaje directe

turcan

Liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, a declarat, miercuri, în ziua alegerii noului șef al Camerei Deputaților, că votul românilor de la alegerile europarlamentare și referendum arată clar că oamenii “nu mai vor nimic altceva decât o Românie europeană, civilizată, decentă, dreaptă”.

”Dragi cetăţeni ai României, votul a fost clar şi a fost atât de clar pentru atât de mulţi oameni din România care nu mai vor nimic altceva decât o Românie europeană, civilizată, decentă, dreaptă o Românie în care legea să fie dreaptă şi să fie respectată, o Românie în care în Parlamentul României să nu se profereze injurii, în care parlamentarii votaţi nu înjură nici de mamă, nici de Dumnezeu în plenul Camerei Deputaţilor doar pentru că nu puteţi altfel”, a mai spus Turcan.

Aceasta le-a spus parlamentarilor PSD şi ALDE că nu au înţeles nimic din votul dat de români duminică.

”Aţi spus că aţi înţeles ceva din votul românilor. Nu aţi înţeles nimic,”, a mai spus Turcan, acuzând că s-au tranzacționat voturile.

”În această instituţie s-au tranzacţionat voturi, s-au făcut presiuni, şantaje directe asupra unor parlamentar. Până şi astăzi am asistat la tranzacţionări în moduri jenante pentru nişte voturi”, a mai afirmat Turcan.

Turcan a pierdut competiția cu Marcel Ciolacu (PSD) pentru șefia Camerei Deputaților.

În ciuda mobilizării, PNL, PMP și USR-PLUS nu au reușit să-și impună candidatul unic, în persoana liderului liberal Raluca Turcan. Pro România, partidul lui Victor Ponta, nu a vrut să susțină candidatul Opoziției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri