Caută
Close this search box.

Ultimele imagini cu Răzvan Ciobanu în viaţă! Ce făcea creatorul de modă înainte de accident

ultimele-imagini-razvan-ciobanu-in-viata 1

Ultimele imagini cu Răzvan Ciobanu în viaţă, înainte de a pleca de la Mamaia, au intrat în posesia anchetatorilor, iar aceștia le analizează în detaliu.

Radu Tudor a prezentat, joi, Antena 3, ultimele imagini cu Răzvan Ciobanu în viaţă.

În imaginile captate de camerele de supraveghere din clubul în care intrase, se vede că Răzvan Ciobanu era agitat și părea că este în căutarea cuiva.

„Cei care au văzut inițial aceste imagini descriu mișcările și comportamentul lui Răzvan Ciobanu ca fiind cele ale unei persoane agitate, ale unei persoane care caută pe cineva. Putem să intuim pe cine și ce anume căuta, pentru că acest cunoscut creator de modă a ales să fie un consumator de droguri.

ultimele-imagini-razvan-ciobanu-in-viata

Aceste imagini vor fi susținute și de niște date oficiale ale Poliției Române, date care comunică numărul de dosare penale făcute pentru zeci de cetățeni români și străini în această minivacanță pe litoral.

Peste 30 de dosare penale pentru trafic și consum de droguri au fost făcute de polițiști și de procurorii DIICOT. Imaginile acestea sunt printre ultimele cu Răzvan Ciobanu în viață. Cadrele sunt analizate fragment cu fragment de investigatori”, a spus Radu Tudor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri