Un român stabilit în Argentina anunţă că va călători peste 700 de km pentru a vota în cadrul alegerilor europarlamentare.

„Am plecat azi dimineaţă din Capilla del Monte spre Buenos Aires (711 km) ca să votez. Mâine mă întorc. E mult mai mult decât un vot de încredere şi susţinere. E o formă de mulţumire pentru toţi cei care au ales nebuneşte, să ofere din timpul şi energia lor acestui proiect de transformare a României. Pe câţiva dintre ei am avut plăcerea să-i cunosc personal – Oana, Ştefan, Vlad sau Valeriu sunt doar câţiva dintre cei care au inspirat mii de oameni să devină la rândul lor mobilizatori sau oameni ca Viorel care vor fi observatori. Pentru efortul tuturor acestor oameni fac şi eu un drum la secţia din Buenos Aires.

Adevărul e că am avut parte de un răsărit superb aşteptând busul şi cred că e o metaforă faină pentru momentul de mâine.

Nu ştiu dacă am cunoscuţi pe fbk care au de gând să nu voteze sau care nu sunt la curent cu ce se întâmplă. Pentru ei ar fi mesajul meu şi sper de fapt să nu fie util nimănui”, a scris Maximilian Dobrescu pe Facebook.

105 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 6 =