Caută
Close this search box.

Victor Ponta după votul din Cameră: Ieșirile isterice nu ajută la nimic

Liderul Pro România, Victor Ponta, a comentat rapid numirea lui Marcel Ciolacu în funcția de președinte al Camerei Deputaților. Social – democratul a obținut 172 de voturi.

„Deputații PRO Romania NU au votat nici cu Ciolacu nici cu Turcan / dar votul nostru azi oricum nu schimba nimic – suntem 22 din care la vot au participat doar 6 / nu avem și nu facem înțelegeri cu PSD dar nici cu PNL”, a scris Ponta, pe contul lui de Facebook.

Acesta atrage atenția că deși PNL, USR și PMP au 107 deputați, Raluca Turcan a obținut doar 100 de voturi iar „faptul că nu i-au convins nici pe toți ai lor să voteze arată o problemă reală”.

„Ieșirile isterice ale unor peneliști sau useriști care dau vina pe noi sau pe alții pentru înfrângerea lor nu îi ajută la nimic. Fiți mai deștepți și mai convingători dacă vreți să câștigați data viitoare. Nici pe UDMR nu ați reușit să îi convingeți”, a comentat Ponta.

În opinia sa, PSD a obținut voturile ALDE „în baza negocierii de la Senat” la care s-au adăugat „cei câțiva de la Minorități ( care de fapt sunt pesediști vopsiți ).

„Dacă vreți să rupem majoritatea asta trebuie să venim cu alternative serioase – nu cu refulări ridicole”, a mai scris fostul lider al PSD, care conduce acum partidul ProRomânia.

4 răspunsuri

  1. TONTAAA, EȘTI UN PESEDIST ABJECT, NU AI CUM SĂ NU CONFIRMI, SICTIR.

  2. Alt vrajitor PSDist! Nu ati votat voi pe Ciolacu sau Colacul sau Ciolanul cum sunt eu Mata Hari. Vreti discutii si schimb de functii si influienta? Sper ca opozitia sa fie corecta si sa va lase in balacareala interna. Sa va vedem in toata splendoarea isteriei dupa banul public si onoruri nemeritate.

  3. NU V-A FOST SUFICIENTA PERIOADA ROBERTEI ANASTASE??? O ALTA TOAPA, INCOMPETENTA, SE DOREA PRESEDINTA CAMEREI DEPUTATILOR???!!! CANDVA, SEFU-SAU HORBAN LE-A SPUS DESCHIS CA „AU AJUNS MARI POLITRUCE TAVALINDU-SE PRIN PATUL UNORA!!!”. MARCEL CIOLACU, ESTE BARBAT SI CRED CA ARE MULT MAI MULTA EXPERIENTA SI POTENTA DECAT ACEASTA TURCANA BALAIE!!!

  4. Mai verona,viorica veronica nu te mai isteriza tanti sau tontule ca face rau cand este cald daca mai esti si in calduri dupa ciolanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri