Caută
Close this search box.

Victor Ponta, la vot: Va câștiga România dacă votează multă lume

ponta

Preşedintele PRO România, Victor Ponta, a declarat duminică, după ce a votat la o secţie organizată la Şcoala „Maria Rosetti” din Capitală, că o să câştige România, dacă se prezintă mulţi alegători la urne. Liderul PRO România a votat şi la referendum.

Întrebat de jurnalişti despre prezenţa la vot, el a răspuns: „Dacă vine multă lume la vot, o să câştige România, cu siguranţă. (…) Mă bucur foarte tare, înseamnă că oamenii au înţeles că este vorba de mai mult decât 32 de români care se duc cu avionul la Bruxelles, chiar este vorba despre noi toţi şi faptul că vin la vot este extraordinar. Cu cât este mai mare votul, cu atât mai corect este rezultatul”.

Sursa foto: Agerpres

„În primul rând, am venit la vot pentru că trebuie să vină toată lumea, pentru că doar azi orice om este mai puternic decât orice politician, cu votul. În al doilea rând, am votat pentru că, din instinct de conservare, când vezi că cineva te duce cu maşina în prăpastie, tragi de volan, faci ceva, nu te duci să te sinucizi”, a afirmat Ponta, citat de Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri