1 Vizualizări

Așa cum era firesc și cum se putea  intui de mai multă vreme, a apărut încă o voce puternică din Parlamentul European care o susține cu mare forță de convingere pe Laura Codruța Kovesi în cursa pentru desemnarea șefiei Parchetului European.

În același timp, aceeași voce de mare impact îl critică pe liderul PSD, Liviu Dragnea! Mai mult, Guy Verhofstadt, lider al ALDE european, vrea modificarea legislației europene pentru blocarea fondurilor țărilor care nu se supun regulilor europene!

Guy Verhofstadt, lider al ALDE european, scrie că Uniunea Europeană trebuie să o susțină pe Laura Codruța Kovesi în cursa pentru șefia Parchetului European și face acuzații foarte grave la adresa lui Liviu Dragnea, pe care ăl acuză chiar că i-a înscenat un dosar cu acuzații false Laurei Codruța Kovesi!

Într-un articol publicat pe platforma Project Syndicate, liderul grupului ALDE din Parlamentul European scrie că ”Dragnea face totul pentru a o discredita pe Kovesi” și că răspunsul celorlalte state UE, dar și al Consiliului, ar trebui să fie susținerea fostei șefe DNA în cursa pentru șefia nou-creatului Parchet European.

Guy Verhofstadt cere excluderea partidului lui Călin Popescu Tăriceanu din familia europeană ALDE

Verhofstadt, aflat în campanie electorală pentru un nou mandat de membru al Parlamentului European, cere instituțiilor europene să modifice legislația astfel încât să condiționeze fondurile UE de respectarea regulilor.

”Consiliul European și Parlamentul trebuie să adopte legislație care să permită suspendarea subvențiilor în cazul statelor ale căror guverne nu respectă regulile și standardele UE. Guvernele care subminează sistematic statul de drept și presa liberă nu ar trebui să beneficieze de pe urma fondurilor de coeziune”, a scris liderul ALDE.

Guy Verhofstadt nu l-a uitat nici pe liderul ALDE din România, Călin Popescu Tăriceanu. Liderul ALDE european a criticat dur în ultimele luni partidul din România condus de Călin Popescu Tăriceanu și a cerut excluderea acestuia din marea familie europeană ALDE.

5 COMENTARII

  1. D-le Mugur Popovici, mai întâi învață lb. română, că nu trebuie să scrie cu „Â, â” la începutul propoziției, cuvîntului!!! De ce îi dați dreptate acestui GUY VERHOFSTANDT privind-o pe KOVESI, ca și acesta, fară să analizați adevăratele fapte de abuz si ororile comise sub dictatura aceasteia asupra multor români protejând afaceriștii străini. DE CE NU VĂ DOCUMENTAȚI referitor la dosarele în care este cercetată KOVESI ce privesc faptele săvârșite de ea și că aceste dosare nu au cum să fie dictate de individul DRAGNEA. Privindu-l pe DRAGNEA, dacă este vinovat și instanța de judecată va dovedi, să-i putrezească oasele în bulău!!!!

  2. Evident că nu se scrie așa. A fost o scăpare, în fuga redactării, tastele fiind învecinate. S-a corectat, cum era și normal. Dar mult mai important este conținutul. Vă mulțumim că ne urmăriți și ne atenționați asupra acestor scăpări, uneori inevitabile. În ce privește conținutul, așa cum dumneavoastră aveți o părere – pe care o respectăm – alții gândesc total diferit. Știrile sunt – desigur – pentru toată lumea. Vă dorim numai bine !

  3. Deci dacă nu acceptam propunerile lor, ne taie fondurile. Nu mai spun ca acest domn și nu numai el, se contrazic în declarații. Dacă justiția e perfectă și nu trebuie schimbat nimic, cum a reușit Dragnea sa i fabrice dosar lui Kovesi? Și dacă într-adevăr a făcut asta, cine ne garantează ca nu au făcut și alții dosare la comandă? Ca doar se poate, dupa cum susține dl de la ALDE. Stupid, nu-i așa? Până la urmă nici nu mai vorbim dacă e Kovesi persoana potrivita pt postul respectiv. Vorbim de atitudinea acestor indivizi de la Bruxelles care își permit sa se comporte așa cu România. Sper din inimă să terminăm odată cu porcăria asta de UE.

  4. Acesti bolsevici au facut rau Romaniei si inainte de instaurarea dictaturii ceausiste si azi la fel…cica vor afara din UE… Respect am fata de romanii adevarati si nu fata de bolsevicii care ne vand si ne tradeaza tara pentru o viata de om.. Succes doamnei de Fier a Romaniei si nu cedati in fata comunistilor cu chipuri false pro americane sau minciunilor si manipularilor de tip rusofone

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 5 =