Caută
Close this search box.

VIDEO Klaus Iohannis, la Iași: Îmi doresc o justiție independentă. Cu PSD, pierdem șansa de a avea autostrăzi și spitale

Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a participat la mitingul electoral al Partidului Național Liber de la Iași, iar la final a decis să facă o baie de mulțime alături de liderii liberali

Avem niste infractori care s-au cocotat taman în varful statului.Eu imi doresc în România lucruri simple, de exemplu o justiție dreapă, independentă, asta ne dorim, nu vrem nimic complicat, doar ca ei nu își doresc acest lucru că au mici probleme. Unii sunt un pic condamnați penal, alții au procurorii pe urmele lor și ce s-au gândit – să ne cocoțăm în fruntea statului și să indoim legile. E trist, dar adevărat. Asta face PSD-ul de 2 ani și jumătate, îndoaie legile, nu pentru voi, ci pentru ei, ca sa scape ei. (..) Dacă pierdem independența justiției, justiția drept pierdem și șansa pentru autostrăzi, spitale, de a avea gradinite si scoli bune pentru copiii nostri„, a spus Klaus Iohannis la mitingul PNL de la Iasi.

Președintele Klaus Iohannis i-a ironizat pe cei de la PSD pentru că sunt huiduiți în locurile din țară în care țin mitinguri politice. El a spus că a mers prin Iași pe jos și a fost primit foarte bine de oameni.

Klaus Iohannis, alături de liderii PNL
Sursa foto: Facebook/Rares Bogdan

Am venit acum pe jos, am trecut pe la Trei Ierarhi. Am văzut mulți oameni. Nu știu cum se face, dar parcă nu bătea cu filmul văzut alaltăieri. Oameni primitori, foarte calzi și dacă ar fi mereu așa, ar fi foarte bine. Mă întreabă unii așa: ce-i cu referendumul ăsta, de ce trebuie să facem noi referendum? Istoria este importantă și trebuie să ne uităm înainte să vedem de ce votăm. Au venit niște oameni tare inimoși să-mi spună că Iașul are nevoie de autostradă. Așa este! De ce nu se face autostradă? Păi este simplu: pentru că PSD guvernează. Alți oameni mi-au zis ce bine ar fi să avem și noi niște spitale ca lumea. Au perfectă dreptate! Noi avem bani europeni pentru spitale regionale de ani și ani. M-a întrebat omul: domnule președinte și atunci de ce n-avem spitale? Pentru că PSD guvernează”, a declarat Klaus Iohannis.

Mergeti la referendum, îndeamnă Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a lansat un apel pentru participarea cetatenilor la vot, mentionand că gasca care încearcă să pună mâna pe România spune că referendumul este o poveste.

Trebuie să mergeți la vot. Acest vot, cu referendumul, spun unii, tot ăia care au fost alaltăieri și au încercat să vă umilească la voi acasă, e o poveste. Nici europarlamentarele nu contează. Asta vă spune gașca aceea care încearcă să pună mâna pe România. Nimic mai fals. Votul vostru contează. Alaltăieri am avut un summit. Am adus Europa în România. Au venit în România toți liderii europeni și atunci am învățat un lucru important. În Europa România contează. În Europa votul românilor contează. Locul nostru este în Europa. Voi sunteți Europa. Pentru toate acestea mergem la vot. Pentru viitorul nostru, pentru viitorul copiilor români, pentru noi toți pe 26 mai mergem să votăm”, a spus Klaus Iohannis.

Un răspuns

  1. lumea e in prag de razboi mondial si e unu care ne abureste cu spitale si autostrazi noi ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri