Caută
Close this search box.

VIDEO Manifestația ”Toți pentru Europa” în Piața Victoriei. Artiștii îndeamnă oamenii să iasă la vot. Mihai Șora, printre participanți

Manifestația „Toți pentru Europa” – eveniment ce are ca scop motivarea cetățenilor să iasă la vot pe 26 mai, la alegerile europarlamentare, precum și conștientizarea importanței implicării civice prin prezența la vot – se desfășoară duminică seară, de la ora 18.00, în Piața Victoriei din Capitală. Printre partcipanți, se află filozoful Mihai Șora.

”Suntem mii de oameni în Piața Victoriei, alături de sute de mii de oameni în toată Europa”, este mesajul organizatorilor.

Evenimentul este organizat de comunitatea Declic.

Vor urca pe scenă personalități din diferite domenii, fără implicare politică. Printre cei care vor transmite pe scenă un mesaj de mobilizare la vot sunt filosoful Mihai Șora, artistul Tudor Chirilă, actorii Marius Manole și Mihai Călin și alții.

În cadrul manifestației va avea loc un concert, cu trupele Vama, Omul cu șobolani, Taxi și Emil. Corul Sound Choir va intona imnul Uniunii Europene, iar Funkoteca va anima atmosfera pentru toți participanții din piață. Toți artiștii participă pro bono la eveniment, spun organizatorii.

În același timp, 4.000 de oameni, membri ai comunității Declic, vor realiza o coregrafie specială, pentru a transmite mesajul „România iubește Europa”.

Sursa foto: Declic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri