Mii de oameni participă, duminică la prânz, la mitingul electoral organizat de Partidul Social Democrat în Târgoviște.

Evenimentul are loc pe platoul din faţa Prefecturii.

Liviu Dragnea, liderul PSD: ”Cel mai mare mut al politicii din România a început să facă gălăgie. Credeți că vreun proiect, vreun gând bun pentru România? De ce credeți că face acest zgomot? Pentru a nu se vedea că România crește (…) Și Iohannis a realizat ceva în industrie, în industria urii, a promovat dezbinarea. Acest om nu își poate iubi țara. Și-ar dori ca România să o ducă rău, doar ca PSD să nu aibă dreptate (…) Noi credem în alegeri, Iohannis crede în servicii. Noi vrem să câștigăm la vot, Iohannis vrea să câștige cu procurorii. Noi guvernăm și vom guverna în continuare, Iohannis blochează (…) Tot timpul PSD dă, Iohannis și ai lui, iau. Noi am vrut mereu pace și stabilitate, Iohannis și ai lui vor război, dezbinare și venin”.

Liviu Dragnea a făcut o baie de multime
Captura video

Mitingul PSD din Târgoviște, ultima mare manifestare electorală a social-democraților, a început, duminică, în prezența simpatizanților partidului din județele Dâmbovița, Argeș, Călărași și Prahova.

În debutul mitingului au fost transmise mesaje ale liderului PSD Liviu Dragnea și ale candidaților la europarlamentare.

29 Vizualizări

1 COMENTARIU

  1. INFRACTORULE, FACI CE STII MAI BINE: SA MINTI SI SA FURI! NU TE MAI CREDE NICI UN COPIL DE GRADINITA, PENAL ORDINAR! VIITORUL TAU VA FI ALATURI DE MAZARE, LA PUSCARIE, TIGAN PENAL!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 6 =