Premierul Viorica Dăncilă, preşedinte interimar al PSD, a anunţat că la începutul săptămânii viitoare va efectua o vizită la Bruxelles, unde va avea întâlniri cu mai mulţi lideri europeni, între care şi prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, scrie Agerpres. 

De asemenea, ea a precizat că va avea discuţii telefonice cu omologii săi din Portugalia şi Spania pentru a relua relaţiile cu socialiştii europeni.

Întrebată marţi, la finalul BPN al PSD, dacă a primit semnale din partea liderilor europeni după condamnarea lui Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă a răspuns: „Nu am semnale, nu am discutat încă cu liderii europeni. Luni o să plec la Bruxelles şi o să am o întâlnire cu liderii europeni”.

Întrebată ce se va întâmpla de acum înainte în privinţa relaţiilor cu socialiştii europeni, ea a spus: „Luni şi marţi voi merge la Bruxelles, voi discuta cu Frans Timmermans, voi discuta cu liderii europeni. Am să sun omologii mei din Portugalia, din Spania, astfel încât să putem să reluăm relaţiile cu socialiştii europeni”.

1 COMENTARIU

  1. Daca astia o vor sprijini, nu inseamna ca Dancila are dubla personaliate?
    Sau, ca noi suntem intru-un fel de razboi rece romano-roman neoficial?
    Si ea este mama, eroina a noastra, a neamului?
    Basca, au mers si vor merge pe mana ei in detrimentul LIBERTATII noastre,
    lasate la cheremul sortii unuia ca Dragnea. Promisiuni de „O SA.. ” si scenarii gen eroii „Americii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 6 =