Caută
Close this search box.

Actorul Dan Puric este testat de PSD pentru prezidenţiale

dan puric

Dan Puric revine. Cum anume? Este şocant! Recent, Ion Cristoiu anunța că PSD testează pentru alegerile prezidențiale, ca posibil candidat din partea partidului, „un candidat care nu e om din PSD”. Și îl indica pe Mihai Gâdea de la Antena 3.

Informația este adevărată, dar nu e completă. O sursă credibilă din PSD a dezvăluit că partidul aflat la guvernare testează sociologic trei personaje din afara partidului, pentru a vedea care ar avea mai multe șanse la prezidențiale. Se fac sondaje care nu vor fi date publicității, ele având doar scopul de a stabili un posibil candidat al PSD, adus din afara partidului.

În afara lui Gâdea, cel de-al doilea nume testat este actorul Dan Puric. Consultanții israelieni le-au sugerat celor din PSD să încerce și modelul ucrainean, cu un actor popular transformat în candidat la prezidențiale, susţine jurnalistul Grigore Cartianu. În Ucraina, actorul Vladimir Zelenski (41 de ani) l-a învins cu un scor incredibil (73%-27%) pe președintele în funcție, Petro Poroșenko, care nu a reușit să obțină un al doilea mandat.

Și Gâdea este testat pe aceeași matrice, dar în cazul său s-a pornit de la modelul Rareș Bogdan – un jurnalist cu notorietate mare, care să fie ușor acceptat de electoratul partidului (PNL la Rareș, PSD la Gâdea), dar să aibă și potențialul de a atrage, în turul 2, mulți votanți din alte zone electorale.

Primele semnale din PSD sunt că Gâdea e limitat strict la publicul Antenei 3 (insuficient pentru o finală prezidențială), fiind respins de majoritatea celorlalți români.

Mai mare pare acceptabilitatea pentru Dan Puric, dar și în cazul său șansele de a-l învinge pe Iohannis sunt foarte mici. De aceea, PSD testează și un al treilea candidat din afara partidului, personaj al cărui nume, deocamdată, e păstrat secret.

Prezent pe „Lista lui Dughin”

Dan Puric (60 de ani) este un vector agresiv al proto-ortodoxiei ruse. Prezent pe celebra „Listă a lui Dughin”, actorul are un discurs violent anti-occidental. Pentru el, Uniunea Europeană este o nenorocire care trebuie să dispară, este „noua Uniune Sovietică”.

Față de Rusia lui Putin, Puric are o apreciere absolută. Una care se manifestă și prin omisiune. De exemplu, prin omisiunea de a trece și Rusia în rândul țărilor care au jefuit aurul României.

Nu întâmplător, Puric este promovat intens de propaganda rusă, este slăvit de-a dreptul. Orice atac al lui Puric la adresa Occidentului este preluat cu entuziasm de Sputnik. md și alte oficine moscovite.

Din filosofia anti-occidentală și pro-rusă a lui Dan Puric

  • „Şandramaua asta de Comunitate Europeană o să se facă praf şi pulbere.”
  • „Puterea străină cu steag albastru și stele galbene (UE – n. red.) este neo-marxistă, este bolșevică.”
  • „Lumea este condusă de oculta internațională, care este susținută de Occidentul ateu. Obiectivul acestei internaționale oculte este să anihileze creștinismul.”
  • „Uitați-vă la cei care au fost nevoiți să-și părăsească țara pentru a merge la muncă în acest Occident tragic pentru poporul român.”
  • „Vor să lepădam crucea, vor să lepădam sensul vieții și al morții.”
  • „Uitați-vă ce dezastru e-n Europa acum cu germanii, francezii, care ies la demonstrații de mii, zeci de mii și sute de mii. Nu-și mai găsesc propriile valori.”
  • „Când am fost în Germania, am găsit cel mai mare clarinetist din lume. Era evreu basarabean. I-am zis că 80% din motive sunt românești. Știți ce mi-a răspuns? «V-am furat tot, până și mămăliga».”
  • „Ţara asta întotdeauna a fost pradă. Cam cât s-a furat: în 480 de ani de strivire otomană, 270 de tone de aur. În 280 de ani de strivire şi de ocupaţie austro-ungară, 800 de tone. În 30 de ani, din 1990 până acum, s-a scos din România de 3,3 ori mai mult decât toţi ăştia.”

Un răspuns

  1. Scoateți din context niște fraze spuse de Dan Puric în conferințele lui, ca să-i construiți un profil de așa-zis naționalist, cînd, de fapt, Dan este un simplu cetățean patriot, care are o atitudine creștină față de realitatea zilei. A spus-o omul de mii de ori că voi, anonimii de pe internet îl căutați la biografie, îl căutați la cuvinte, doar-doar să-l pătați în fața românilor. MNu puteți, mă, fariseilor să faceți acest lucru, pentru că Dan este ascultat de milioane de români din țară și din străinătate, și nimeni nu ascultă și nu ia în seamă sau în serios zoaiele voastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri