Caută
Close this search box.

Acuze GRAVE și reciproce, în direct, despre uriașe sume de bani primite: Pandele și Chirieac

Într-o emisiune a Antenei 3 de joi, Bogdan Chirieac și Florentin Pandele s-au acuzat reciproc de ticăloșii. Chirieac a introdus în discuție și Newsweek România, despre care a spus că ar primi bani de la Pandele. O informație complet falsă, fără nici o susținere faptică.

Conform stiripesurse.ro, „în timpul emisiunii, Bogdan Chirieac a spus că în ciuda investițiilor masive, în București traficul este sufocant, iar în spitale condițiile sunt insalubre.

La aceste acuzații, Florentin Pandele a cerut să intre în direct să-i dea replica lui Chirieac.

Iată o parte a dialogului dintre cei doi:

Florentin Pandele: Vreau să-l anunț pe domnul Chirieac, care acum încearcă să promoveze mesajele unei anumite tabere din PSD, vreau să îi spun că Gabi Firea nu este în nicio tabără din PSD. Gabi Firea este un simplu membru al PSD. Chiar astăzi, mergând spre clinică, am întrebat-o de ce nu intră într-o tabără, că oricum presa o tot dă în tabăra domnului Paul Stănescu. Ea mi-a spus că este simplu membru al PSD

Este deranjant că domnul Chirieac și alți colegi de-ai lui încearcă să o submineze pe Gabi Firea. Poate ar fi bine ca lumea să știe sumele uriașe de bani și contractele pe care le primește domnul Chirieac.

Bogdan Chirieac: Nu înțeleg declarația mai multe decât controversată a domnului Pandele și chiar îl invit să publice aceste contracte, dar să publice și fondurile oferite revistei Newsweek, poate chiar în respectiva revistă.

Florentin Pandele: Sunteți foarte prost informat, nu am nicio revistă. Voi publica în presă sumele și contractele pe care primiți.

Bogdan Chirieac: Vă rog să le publicați și să publicați toate contractele cu terenuri din Voluntari.”

Revista Newsweek România  a reacționat prompt:

”Revista noastră  nueste susținută financiar în nici un fel de către Florentin Pandele, dar nici de către soția sa, Gabriela Firea, ori de către Primăria Voluntari ori PMB.

Mai mult decât atât, arhiva Newsweek România poate proba că articolele critice la adresa soților Pandele – Firea nu au lipsit niciodată.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri