Caută
Close this search box.

Adrian Sârbu și Marius Tucă își fac televiziune

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat acordarea unei licențe pentru Smart TV (plus varianta Smart TV HD), o televiziune generalistă, administrată de Adrian Sârbu, fondatorul Pro TV, și de jurnalistul Marius Tucă. 

În cadrul proiectului se vor regăsi emisiuni precum Marius Tucă Show, Gândurile lui Cristoiu, un format atipic de jurnal de știri sau Comedy Mall – serie de emisiuni-pamflet lansate deja în online, potrivit Paginademedia.ro.

Smart TV va avea și o serie de producții noi, printre care menționăm „Spune-mi, doctore”, „Vrum, vrum” sau „Te crezi smart?” (un quiz-show produs de „creatorii formatului Știi și câștigi”, menționează proiectul depus la CNA)

Televiziunea se va lansa spre sfârșitul acestui an, după cum le-a declarat Adrian Sârbu, administrator al postului, membrilor CNA.

Acționariat. Societatea Smart TV Management din București are acționari pe Marius Tucă (50%) și Aleph Media (50%)
Aleph Media, care este acționar și în societatea care deține radioul Smart FM, este deținută de Prosperya Financial Management (99,9863%) și Zazu Film (0,013%). În Prosperya Financial Management acționari sunt Cristina Iacob (97,959%) și Daniel Iacob (2,041%).
Administratorii societății sunt Adrian Sârbu și Marius Tucă.

Investiții. Potrivit datelor prezentate la CNA, televiziunea Smart TV va avea un buget de investiții în programe de aproape 2,1 milioane de euro, dintre care 1,6 milioane de euro vor fi investiți în producție locală, iar 460.000 de euro în achiziție de programe.
Investițiile în echipamente se ridică la 150.000 de euro.

Publicul-țintă al Smart TV. Publicul din mediul urban, cu vârsta cuprinsă între 18 și 54 de ani, cu studii superioare și cu un venit mediu lunar de peste 1.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri