„Prezidențialele din acest an sunt ciudate. E clar că în turul doi va intra dreapta. Klaus Iohannis cu Dan Barna. PSD nu intră de data aceasta. După părerea mea, ar trebui să câștige domnul Dan Barna. Unde mă duc, toți spun că o câștige Dan Barna”, a spus Ion Cristoiu, la Antena 3. Deocamdată Dan Barna a evitat să dea un răspuns clar dacă va fi sau nu candidatul Alianței 2020 USR Plus la alegerile prezidențiale din 2019. Cu toate acestea, liderii alianței l-au anunțat pe Klaus Iohannis că nu îl vor susține la aceste alegeri și că vor avea propriul candidat.

Nu în ultimul rând, Dan Barna a vorbit despre posibilitatea ca Iohannis să preia funcția de președinte al Consiliului European„Dacă informația e reală, (…), președintele va fi pus într-o situație, zic eu, dificilă, unde chiar e genul de decizie pe care o iei din ficat. Adică simți că poți să îți ajuți țara, pentru că în scenariul acesta suntem, dintr-o poziție de prestigiu remarcabil. Funcția de președinte al Consiliului European nu e puțin lucru deloc. Trebuie să înțeleagă toată lumea acest lucru”a spus președintele USR.

74 Vizualizări

1 COMENTARIU

  1. HA, HA, HA boșorogule, tot nu te lași de manipulare, a sădit în tine securitatea de nu te mai vindecă decât Sf. Petru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 8 =