Caută
Close this search box.

AMÂNARE pentru Liviu Dragnea! Fostul lider PSD află marți unde își va ispăși pedeapsa

Liviu Dragnea va afla marţi dacă rămâne sau nu încarcerat la Penitenciarul Rahova și după expirarea perioadei de carantină.

Deşi termenul carantinei este luni, comisia din penitenciar, care va evalua dosarul lui Dragnea, nu lucrează în a doua zi de Rusalii, aşa că decizie va fi luată abia marţi, potrivit Digi24. Fostul preşedinte PSD a solicitat să fie lăsat să-și ispășească pedeapsa în Bucureşti, astfel încât familia şi apropiaţii să-l poată vizita mai uşor.

Comisia Penitenciarului Rahova trebuie să se reunească pentru a decide unde își va ispăși Liviu Dragnea pedeapsa de 3 ani și 6 luni de închisoare, pronunțată în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman.

Liviu Dragnea ar fi depus deja o cerere pentru a rămâne în continuare în regim de detenție la Penitenciarul Rahova, astfel încât familia și cei apropiați să-l poată vizita, dar decizia stă în mâna șefilor din Administrația penitenciarelor.

Liviu Dragnea va primi, cel mai probabil, un regim de detenţie închis pentru că pedepsa sa este mai mare de trei ani, a declarat Sorin Dumitraşcu, preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri