Caută
Close this search box.

Anca Alexandrescu a făcut-o vacă pe prim-ministrul Viorica Dăncilă

anca alexandrescu

Cozmin Guşă, acţionar majoritar la Realitatea TV, susţine că Anca Alexandrescu a fost dată afară de Viorica Dăncilă după ce aceasta a văzut un SMS pe telefonul consilierei în care era făcută „vacă”. Guşă afirmă că doi lideri din PSD i-au confirmat această informaţie.

„Un episod de-al Vioricăi Vasilica, cu consiliera sa, despre care am întrebat de ce o dă afară. Mi s-a povestit că cele două erau la o întâlnire oficială, iar consiliera s-a dus la baie, iar pe telefonul consilierei Viorica s-a uitat şi a văzut că sunt nişte mesaje de la o domnişoară foarte apropiată de Dragnea, în care aceasta întrebă:

‘Vaca aia se mai ia de Liviu?’ Iar consiliera răspundea – ‘Las-o dracului de vacă că n-are atâta curaj’! Aceste mesaje mi-au fost confirmate de două persoane din PSD. Iar de aici s-a produs ruptura cu acea consilieră, pentru că aşa era tratată Viorica Vasilică de la nivel de vârf, iar asta a fost un lucru care într-adevăr a întărâtat-o!”, a declarat Guşă.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că a regretat la un moment dat că a acceptat această funcţie deoarece nu şi-a putut construi propria echipă şi a regretat că nu a luat atitudine atunci când trebuia să o facă şi că nu a avut curajul de a fi mai directă şi a spune lucrurile care nu îi conveneau.

Dăncilă a afirmat că acum a început să fie ea însăşi şi că până acum a mers după linii deja trasate. „Am început să fiu eu. Am mers după anumite linii deja desenate, după anumite mesaje care trebuia să le scot în spaţiu public”, a spus Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, la două zile după alegeri, că exclude orice colaborare pe viitor cu Anca Alexandrescu, cea care i-a fost consilier la Guvern.

„Deci, cu Anca Alexandrescu, exclus. După cum ştiţi, este consilier onorific pe probleme de comunicare în cadrul aparatului primului-ministru, mâine (miercuri – n.r.) o voi revoca din funcţie”, a răspuns Viorica Dăncilă. „Şi la partid, la fel”, a precizat ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri