Caută
Close this search box.

Băsescu, sceptic în privinţa „noului” PSD: V. Dăncilă crește, mai cu un CEx, mai cu un SEx

traian băsescu

Traian Băsescu nu crede în reformarea PSD, în primul rând pentru că nu ies în faţă persoane capabile de un asemenea proces. Ponta nu e de încredere, în caz că ar dori şi ar fi dorit din nou în partid, iar Viorica Dăncilă e ţinută în funcţie de baroni.

„Nu există, e o poveste „noul” PSD. Cine credeți că ar putea să-l creeze? Doamna Dăncilă sau Ponta, dincolo, la Pro Promânia. Nu poate fi creat. Nu am încredere în Ponta, își schimbă valorile foarte repede și, dincolo, doamna Dăncilă supraviețuiește pentru că vor baronii.

Va fi președintele PSD și premier, pentru că are atu-ul maxim. Le spune: „Băieți, dacă nu sunt și președinte al PSD-ului, luați mandatul meu de prim-ministru de aici”. Dar nu îl dă lor, se duce și îl predă la președintele Iohannis. Și atunci îi seacă la inimă și nimeni nu va juca varianta ieșirii de la guvernare.

Ai un premier care ar vrea să candideze la funcția de președinte al partidului și partidul i-ar spune „Nu!”. Păi, pe bună dreptate premierul își depune mandatul.

Acum, ăsta-i principiul. Faptul că este doamna Dăncilă în postura de a face acest joc este doar un ghinion al PSD. Faptul că nu a fost un om de primă dimensiune politică. Dar uite că și doamna Dăncilă crește, mai cu un CEx, mai cu un SEx, cum le încurcă dânsa…

Nu mai este ca acum câteva luni, îmi pare mai relaxată. Observ că este destul de liberă, adică își asumă ce face”, a declarat Traian Băsescu la emisiunea lui Cosmin Prelipceanu de la Digi24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri