Caută
Close this search box.

Băsescu se oferă să-l antreneze pe Gâdea pentru prezidențiale: Dacă şi-l ia candidat, PSD face 0,5% în primul tur

psd

Fostul preşedinte, Traian Băsescu, a comentat duminică seara la România TV, ipoteza lansată de Ion Cristoiu, ca realizatorul TV Mihai Gâdea să fie candidatul PSD la alegerile prezidenţiale.

Traian Băsescu a spus că a scăzut mult nivelul de exigenţă, dacă se vorbeşte de asemenea candidaţi.

Această variantă a fost lansată de Ion Cristoiu, care a spus că Mihai Gâdea a fost testat în sondaje interne de partid şi ar putea chiar să câştige.

„Mi-aţi pus în faţă un nume foarte antipatic mie, acest Gâdea, dar cred că PSD dacă şi-l ia ca şi candidat face 0,5% în primul tur. Nu glumesc. Vorbesc serios. Sigur că exagerez cu 0,5%, dar unul ca Gâdea nu are nicio şansă să fie preşedintele României. A coborât destul de mult nivelul de exigenţă la prezidenţiale dacă am ajuns să vorbim că e posibil să fie candidat Gâdea, soţul doamnei Firea. S-a depreciat mult ideea de portret robot al candidatului pentru Preşedinţia României„, a declarat Traian Băsescu.

Băsescu despre Dan Puric: E isteț

Despre Dan Puric, profil de candidat, Băsescu a răspuns: „Dan Puric e isteţ, e un om care, la ce i-am ascultat din conferinţe, e un om care are un set de gânduri. Nu ştiu, nu neapărat şi de valori. De multe ori nu îl aprob, dar ar putea fi un bun vorbitor şi care nu s-ar intimida în faţa unui preopinent”.

Despre Aurel Pop, fostul şef de stat susţine: „Aurel Pop e altceva. Ar fi o figură care ar impune şi ca independent, darămite dacă ar fi şi susţinut de un partid”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri