Caută
Close this search box.

Biroul parlamentar al lui Liviu Dragnea a intrat în procedură de închidere

liviu dragnea

În Consiliul Județean Teleorman există un birou mare cât un apartament. Bine dotat, utilat cu toate cele necesare unui baron care se respectă, biroul obișnuia să fie destinat președintelui autorității județene, potrivit liberinteleorman.ro.

După plecarea lui Dragnea la București, biroul președintelui de consiliu s-a transformat în cabinet parlamentar și a continuat să fie, de facto, proprietatea personală a baronului.

În tot acest timp, președinții de consiliu care i-au urmat la “tron” au avut birouri mai mici și, în general, situate în zone care puteau genera un anumit grad de amuzament. De pildă, actualul președinte al Consiliului Județean Teleorman, Dănuț Cristescu, își are modestul birou lângă toaleta instituției. De când baronul s-a transformat în pușcăriaș, lucrurile încep să intre într-o anumită zonă de normalitate.

Potrivit lui Dănnuț Cristescu, biroul lui Liviu Dragnea din Consiliul Județean va fi transformat în perioada care vine în sală de conferințe sau chiar va redeveni locul în care conducătorii instituției își vor exercita atribuțiile de serviciu. “Nu vom mai da acelui spațiu utilitatea de cabinet parlamentar, el va fi utilizat de instituție. Există două variante: fie va redeveni biroul preedintelui de consiliu, fie vom avea acolo ședințe de lucru.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri