Caută
Close this search box.

Bistrița: 3 oameni s-au spânzurat în ultimele 24 de ore

Poliţiştii bistriţeni s-au confruntat, în ultimele 24 de ore, cu trei cazuri de sinucidere prin spânzurare, în toate fiind vorba despre bărbaţi care au ales acest mod pentru a-şi pune capăt zilelor.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, prima sesizare la 112 a venit duminică dimineaţa, când o femeie din localitatea Prundu Bârgăului a sunat pentru a cere ajutor medical pentru soţul ei, un bărbat de 69 ani, care s-a spânzurat într-o încăpere a locuinţei. Chiar dacă echipajul medical a reuşit, iniţial, să îl resusciteze pe bărbat, acesta a decedat ulterior la spital.

Duminică seara, în jurul orei 20,30, poliţiştii au fost sesizaţi că la o stână de pe raza comunei Budacu de Jos a fost găsit spânzurat un bărbat de 60 de ani, o echipă din cadrul IPJ deplasându-se la faţa locului în vederea efectuării cercetărilor.

În cel de-al treilea caz, luni dimineaţa, la ora 8,30, poliţiştii au fost alertaţi de un tânăr din municipiul Bistriţa cu privire la faptul că tatăl lui, în vârstă de 47 ani, a plecat de acasă, ameninţând că se sinucide. Mai mulţi poliţişti şi jandarmi au plecat în căutarea bărbatului, iar, după aproximativ două ore, acesta a fost găsit spânzurat la marginea unei păduri din Dealul Sigmirului.

În toate cele trei cazuri s-a dispus necropsia cadavrelor şi se vor efectua cercetări pentru ucidere din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri