Caută
Close this search box.

Carmen Dan la Antena 3: Eu nu mă dezic. Mă gândesc să-l vizitez pe Liviu Dragnea la închisoare

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, duminică seara la Antena 3, că ia în calcul să-l viziteze pe Liviu Dragnea în închisoare, menţionând că ea nu se dezice de trecut, ca alţi colegi de partid.

Nu am vorbit cu domnul preşedinte, e şi o perioadă specială, cea de carantină, nu s-a întâmplat să existe această solicitare. Dânsul stabileşte cu cine poate discuta telefonic în această perioadă. În această perioadă, l-au vizitat cei din familie şi evident avocatul. Binenţeles că iau în calcul această posibilitate. Nu sunt din categoria celor care se dezic. În ultima vreme, am văzut destui, din păcate, chiar din partid, care se dezic de cea a fost înainte. Liviu Dragnea are un merit extraordinar, Liviu Dragnea a ţinut acest partid unit. Prefer să nu dau exemple pentru că nu sunt un om conflictual. (…) Am încredere foarte mare în acaestă perioadă în puterea de a strânge şi a da acest semnal de unitate pe care o are premierul Dăncilă”, a declarat Carmen Dan, la Antena 3.

Ministrul a precizat că nu se aştepta la decizia de condamnare în ceea ce-l priveşte pe fostul lider PSD: „Eu nu am crezut niciun moment că soluţia va fi cea care a fost. Odată ce s-a întâmplat, cred că toată lumea, cei din PSD, au perceput asta ca pe un şoc. Ulterior, membrii acestui partid conştientizează că acest partid mare să-şi regăsească echilibrul. Eu nu mă aşteptam”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri