Caută
Close this search box.

CCR repară gafa lui Dorneanu: Nu SRI și STS asigură mentenanța site-ului CCR, care a fost atacat de hackeri

Dorneanu CCR

Într-un comunicat al CCR se încearcă remedierea gafei făcute de Preşedintele instituţiei, potrivit căruia site-ul Curţii Constituţionale, atacat de hackeri, este întreţinut de STS şi SRI, care îi asigură mentenanţa.

Site-ul CCR, atacat de hackeri. Specialiştii i-au avertizat degeaba

„Precizăm că afirmațiile președintelui Curţii Constituţionale a României, domnul prof. univ.dr. Valer DORNEANU, din data de 20.06.2019, referitoare la asigurarea mentenanței site-ului instituției nu vizau SRI şi STS ci societatea care are astfel de obligații contractuale cu Curtea Constituțională a României”, precizează CCR, potrivit Mediafax.

Ulterior afirmațiilor inițiale, Valer Dorneanu care a declarat că se referea la faptul „că se va consulta cu SRI, STS și societatea care asigură mentenanța pentru reconstrucția site-ului”.

Președintele Curții Constituționale, Valer Dorneanu, a declarat, joi, că, vinerea trecută, site-ul CCR a fost „virusat, spart” iar că în urma consultării cu SRI și STS, acesta va fi refăcut. El a mai transmis că se va adresa penal și tehnic autorităților competente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri